All Finance 2020


All Finance je višenamjensko rješenje, koje se temelji na kontinuiranom praćenju korisnika bankarskih usluga

 Sve o tržištu bankarskih usluga i kupovnom putu na uzorku većem od 6.000 korisnika bankarskih usluga

 
 
 

Anketno prikupljanje podataka na inovativnoj platformi, gdje iste osobe pratimo kroz vrijeme i gdje Valiconov sustav automatski otkriva promjene i postavlja dodatna pitanja.

Otkrivamo i mjerimo stvarne prijelaze osoba koje su zamijenile banku, a ne hipotetske situacije. Pratimo ugovaranje bankarskih usluga u posljednjem razdoblju (12 mjeseci). Opseg migracija u glavnoj banci i smjer transfera prate se prema modelu kupovnog puta, kojeg smo vlastitim znanjem i iskustvom prilagodili za uslužne djelatnosti, a posebice za sektor financija.

 

All Finance se temelji na metodologiji anketnog istraživanja, tako  rezultati proizlaze iz stajališta krajnjeg potrošača, odnosno korisnika bankarskih usluga.

All Finance istraživanje uključuje sve ključne pokazatelje poput udjela korisnika, izbora glavne banke, NPS-a, razine povjerenja itd.

Veličina uzorka omogućava uvid u posebne mikro segmente i geolokacijsko definiranje korisnika na zahtjev.

Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i od 2017. godine i na tržištu Srbije.


All Finance nudi informacije o:

Trendovi


Strukturalni trendovi i trenutno stanje na retail bankarskom tržištu.

Lojalnost


Lojalnost klijenata, potencijalni bjegunci i profili potencijalnih bjegunaca.

Proces promjene


Jedinstveni pristup mjerenju kupovnog puta - postupak odlučivanja korisnika i izloženost pojedinim iskustvenim točkama pri promjeni banke

Potencijal


Uvid u profil ugroženih i potencijalnih novih klijenata.

O All Finance

 
 
 
 

All Finance platforma namijenjena je za strateško planiranje marketinga i prodaje s podacima za tržišta u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, od prošle godine su dodaci Bank Brand PerformanceQuarterly Bank Monitor dostupni za sve ove zemlje. Uz platformu All Finance mogući su na zahtjev klijenta i daljnji koraci, poput izrade medijskih profila i profila životnog stila publike i optimizacije online reklamnih kampanja.

 

Bank Brand Performance

Mjerenje pozicije i imidža branda na bankarskom tržištu.

Rješenje je namijenjeno strateškom upravljanju brandom, praćenju uspješnosti branda i pozicioniranju na tržištu.

Quarterly Bank Monitor

Poznavanje branda

 

Rješenje nudi kontinuirano mjerenje ključnih pokazatelja performansi (KPI), koji daju uvid u trendove poznavanje branda i trendove NPS-a.